FAQ

Het bieden van advies, diensten en producten aan leden die hen helpen bij het uitoefenen van hun vak. Complementaire therapie c.q. coaching op het gebied van NLP, Hypnose en EMDR in het algemeen te promoten. De aangesloten leden in het bijzonder te promoten, kennis en kwaliteit van de leden te waarborgen. Advies in bijscholingsactiviteiten, cursussen en workshops.
De contributie van het lidmaatschap kost € 175,00 per jaar, facturen worden per kalenderjaar versturd.
Getoetst op de juiste korte beroepsopleidingen, geaccrediteerd door NVNLP, ABNLP, KTNO, IHR of IHN. ingeschreven in het (Nederlandse) handelsregister Leden dienen aantoonbaar een cliëntendossier bij te houden. (getoetst via een praktijk audit) Leden zijn verplicht een kopie te verstrekken van een recent (maximaal een half jaar) officieel elektronische Verklaring omtrent het gedrag, verleend door Ministerie van Veiligheid en Justitie.
Nee, je kan lid worden zonder verzekering.
Ja, als lid van de VHEN kun je kosteloos gebruikmaken van de onafhankelijke geschillencommissie.
Ja, wij hebben dit voor al onze leden ondergebracht bij Zorg voor ZZP.
Client dossier met voldoen aan volgende inhoud: Naam, adres en tel. nr. van de cliënt / behandeldata / klacht / anamnese / diagnose / behandelplan / resultaat vd de behandeling(en) - download hier een voorbeeld